Regenwoud
Door: Gerd
Blijf op de hoogte en volg Gerd
08 Juni 2005 | Australië, Malanda
Het is ook niet echt leuk. Dit zou een heel mooi gebied moeten zijn met fantastische vergezichten. Maar door het slechte weer zie je daar niets van. Eerlijk gezegd heb ik ook weinig zin om de omweggetjes te maken die nodig zijn om de vele watervallen te zien.
Tenzij de grote ommezwaai in het weer komt, ga ik denk ik morgen naar Cairns. Daar kan ik dan eindelijk eens een dag rust houden en een dag naar het Great Barrier Reef. Als het weer daarna beter is, ga ik dan wellicht de laatste paar dagen nog een stukje fietsen.
Geen erg positief stukje vandaag. Maar ja, zo positief voel ik mij ook niet.
Andre, ik heb Cuneke al een mail gestuurd over mijn thuiskomst.
Gerd
08 Juni 2005 - 07:32
Marcel:
Hallo Gerd,
Voor het eerst je verslagen gelezen en flink onder de indruk. Het mooiste vind ik de liefdevolle omgang met je fiets, je trouwe ros. De nadelen van een Teflon-laag in de buitenband had ik ook al eens overwogen. Maar de voordelen zijn ook gebleken, zo leek me. Ik wens je veel succes in deze laatste weken. Geniet ervan (ondanks de regen). Groeten, Marcel (heb het adres van André). -
08 Juni 2005 - 17:41
Cuneke:
kom op gerd,
laat je de laatste week niet kisten! ik wens je echt nog een lekkere rustdag toe en hoop dat je nog wat van de GBR kunt genieten en dat de regen stopt natuurlijk. en anders dan toch naar naar een museum of zo. tot volgende week. liefs
q -
08 Juni 2005 - 23:01
Rineke:
Het wordt vast snel droog.